Friskop Event
Friskopevent.dk


Friskopevent.dk består at 3 personer med vidt forskellige faglige og personlige kompetencer.
Det betyder, at vi altid har mulighed for at lave et bredt "Oplevelsesprogram" med fokus på sundhed, trivsel og velvære.

Vi har tilsammen 45 års erfaring i undervisning og afvikling af arrangermenter.

Så det er ikke sjov og gode ideer vi mangler til at lige netop dit arrangerment skal blive det perfekte.


SørenSøren er den fødte leder i kraft af hans overblik og fornemmelse for, hvad folk forventer. Han har stor erfaring og succes i restaurationsbranchen - en erfaring, som andre nystartede virksomheder benytter sig af ved ansættelse af personale, personalepleje samt strukturopbygning.

Han var med til at planlægge og udføre ekspræsident Clintons rundrejse i norden for TOPevent.dk

Han er tidligere eliteidrætsudøver, og har flere forskellige teambuildingskurser i sit CV.

Han kender eller har kontakter til alle!

"Han er urolig i timerne" - en udtalelse fra folkeskolen - men han er professional til fingerspidserne og kan bevare roen og humoren i de mest tilspidsede situationer.

Han bliver kaldt Borgmesteren af mange årsager, men også fordi han har en guldmedalje, der ligner en borgmesterkæde


HenrikHenrik har lavet events og teambuilding for børn, unge og voksne i de sidste 10 år - både i arbejdstiden og i fritiden. Han har været træner for flere forskellige idrætsgrene, og er blevet hentet ind til inspiration i klubber vedrørende træning og øvrige tiltag. 

Han er tidligere eliteidrætsudøver og har DIF's træneruddannelse samt en friluftliv-instruktøruddannelse. 

Han er også kendt for at lave forskellige former for projekter - store som små. Han er en person, der får andre til at føle sig godt tilpas, da han altid er opmærksom og vægter højt at glæde andre. 

"Han er meget engageret, når noget interesserer ham" - en udtalelse, da han forlod folkeskolen, men det passer stadigvæk! Han bliver også kaldt Revisoren, da han altid har styr på tingene! 


© 2007 Friskopevent.dk | Knivholt Hovedgaard | Hjrringvej 180a | 9900 Fredrikshavn | Cvr. Nr. 30811798 | info@friskop.dk